KN 67 HBA TOUCH özel kaynak kapasitesine sahiptir.
13mm'den 67mm genişliğe kadar olan tüm testere veya metal bantları kaynaklayabilir. Bıçakların kalınlığı 0,65 mm'den 1,60 mm'ye kadardır.

1. 99 log kapasitesi: Bu, operatörün makineye 99 farklı boyutta şerit testere kaynatabilmesini sağlar; bu da gelecekte kaynak yapmadan önce bıçağın makinede otomatik olarak değiştirilmesi yardımcı olacaktır.
2. Basınç kontrollü çeneler: Makinede kelepçeleme basıncını ayarlamak için manuel hava regülatörleri vardır. Operatör, ekranda gösterilen ayarlanmış basıncı kontrol edebilir. Ayrıca seçilen boyut için basınç tavsiyesi ekranda görünecektir.
3. Basınç kontrollü yan baskı: Makinede, yan baskı basıncını ayarlamak için manuel hava regülatörleri vardır. Operatör, ekranda gösterilen ayarlanmış basıncı kontrol edebilir. Ayrıca seçilen boyut için basınç tavsiyesi ekranda görünecektir.
4. Kaynak gücü seçimi: Operatörün her bir testere boyutu için kaynak gücünü manuel olarak ayarlaması gerekmez, daha önceden kaydedilen parametreler kaynak akımı bilgisine sahiptir.
5. Kaynak için çene boşluğu: Operatör kaynak yapmaya başlamadan önce çene boşluğunu elle ayarlamalıdır. Operatörün rahat ayarlayabilmesi için ekranda aktüel çene aralığı değeri gösterilmektedir. Ayrıca seçilen boyut için çene aralığı tavsiyesi ekranda görünecektir.
6. Sayaç: HBS tipi Temelsan kaynak makineleri, her farklı tipte testere kayıt değeri için ayrı sayaçlara sahiptir. Testere tip sayaçlarını ve diğer proseslerin takibi için de makinede toplam 110 adet sayaç bulunmaktadır.
7. Kolay ve operatör dostu arayüz: Makinenin arayüzü, Temelsan Mühendisleri tarafından ve 10 yıllık müşteri geri bildirimi ile tasarlanmıştır. Operatörün maksimum üç tıklama ile makineyi herhangi bir işlem için hazırlar.
8. Yüksek kaliteli ekipman Tüm mekanik parçalar, birçok teknik hesaplamayla Temelsan mühendislik departmanı tarafından tasarlanmış ve imal edilmiştir. Ana üretim materyalleri gerekli ve yeterli olabileceği hesaplanan ve öngörülenden her zaman bir adım üst kalitesinde seçilir. Bu nedenle mekanik parçalar için 2 yıl garanti veriyoruz. Ayrıca, dünyadaki planet dişli kutusu ile ilgili en iyi özellik ve kaliteye sahip Liming'i firmasının ürünlerini kullanıyoruz.

Aksesuarlar

Pirometre (Otomatik Meneviş Isı ölçer)
PLC opsiyonu ile tam uyumlu çalışan Pirometre yapılacak menevişlerin tamamının kalitesinin ve sertlik derecesinin birebir ve kusursuz olmasını garanti eder. Pirometre kapağı, tam otomatik açma ve kapama işlevselliğine sahip iyi sensör kontrollü yapılandırılmış bir metal kutu içeresine entegre edilmiştir. Ayrıca bu kutunun içinde ek olarak operatörün çalışma alanını kaynak öncesinde aydınlatan güçlü LED lambasına sahiptir. Temelsan-Swing-Meneviş Sistemi (TSAS) Pirometre ile sıcaklık kontrolünü başlıca (300 ° C-1300 ° C), 3 aşama içeresinde gerçekleştirir. TSAS, bu 3 aşama içerisinde operatöre zaman ve maksimum ısı değerlerini isteğe bağlı olarak optimize etmesine imkân sağlar. Pirometre sistemi HBS tipteki makinelerimiz için opsiyonel bir seçenek olup, HBA modellerinde standart olarak gelmektedir.

Sıvı Soğutma Sistemi
Temelsan HBA modellerinin Soğutma Sistemi bağlantıları her şerit testere bıçağı için 20-60 saniyelik bir zaman dilimi çalıştırabilecek şekilde tasarlanmıştır. Eğer makine her dakika bir kaynak yapacak iş yükünde çalışıyorsa, Temelsan'ın soğutma sistemi büyük bir avantajdır. Daha az yeniden ayarlama ve daha az soğutma süresi sağlar. HBA modelleri, çenelerde ve Transformatörün içindeki bağlantılarını kolayca soğutabilen soğutma hattı kolayca soğutabilecek şekilde tasarlanmıştır, hâlihazırda makinelerin arka taraflarına soğutucu sıvı giriş-çıkış vanaları monte edilmiştir ve her zaman kullanıma hazırdır.

Yasal Dokümantasyonlar

  • CE Sertifikası
  • Performans seviye raporu

Teknik Dokümantasyon

  • Kullanım Kılavuzu
  • Ayrılmış Parça Görüntüleri

KN 67 HBA TOUCH

Flaş Alın Kaynak Makinesi, Temelsan Mühendisleri tarafından şerit testere bıçağı endüstrilerinde tutarlı ve yüksek kaliteli kaynağı sağlayabilecek şekilde tasarlanmıştır

Tüm mekanik parçalar, birçok teknik hesaplamayla Temelsan mühendislik departmanı tarafından tasarlanmış ve imal edilmiştir. Ana üretim materyalleri gerekli ve yeterli olabileceği hesaplanan ve öngörülenden her zaman bir adım üst kalitesinde seçilir.

Makine temel konstrüksiyon ve yüksek kaliteli özel mekanik tasarıma ve ayrıca yüksek kaliteli mekanik parçalara sahiptir. Makinelerimizde kullandığımız sistemleri ve markaları aşağıda görebilirsiniz.


Metal üretim: 1040,2080, karbonize çelik, temperli çelik, amco, aluminyum.
Dişli ve servo motor sistemleri: Yılmaz Reduktor
Pnömatik sistem: Festo
Elektronik sistem: Omron
Transformatör: Expert - Soğutmalı
Hidrolik sistem: Winman
Sıcaklık ölçüm ekipmanı: Lumasense