KN 54 HBC özel kaynak kapasitesine sahiptir.
6mm'den 41mm genişliğe kadar olan tüm testere veya metal bantları kaynaklayabilir. Bıçakların kalınlığı 0,30 mm'den 1,30 mm'ye kadardır.

1. 400 log kapasitesi: Bu, operatörün makineye 400 farklı boyutta şerit testere kaynatabilmesini sağlar; bu da gelecekte kaynak yapmadan önce bıçağın makinede otomatik olarak değiştirilmesi yardımcı olacaktır.
2. Barkod Okuyuculu Sistem: Barkod okuyucu yardımı ile operatör, firmanın oluşturduğu kendi stok kodlarını/barkodlarını makinede bir program adı olarak kullanabilir ve 400 kayıt hafızalı parametreleri tek tek aramaya gerek kalmadan hızlıca seçebilir. Barkod okuyucunun bir tıklaması ile seçilen ayarları hazır hale getirmiş olursunuz.
3- Çene hava basıncı regülasyonu ve kalibrasyonu: Makinenin ekranda operatör tarafından seçilen boyut ve testere tipine göre otomatik olarak basınç ayarı vardır. Ayrıca her basınç değişikliği için kendi kalibrasyonu otomatik olarak yapar.
4. Yan baskı hava basıncı ve kalibrasyonu: Makine, ekranda operatör tarafından seçilen boyuta ve testereye tipine göre otomatik olarak yan baskı basınç ayarı vardır. Ayrıca her basınç değişikliği için kendi kalibrasyonu otomatik olarak yapar.
5. Kaynak gücü seçimi: Operatörün her bir testere boyutu için kaynak gücünü manuel olarak ayarlaması gerekmez, daha önceden kaydedilen parametreler kaynak akımı bilgisine sahiptir ve otomatik olarak kendini bu güce ayarlar..
6. Operasyon hızı: Kaynak ve meneviş tam çalışma süresi küçük boyutlardaki testereler için 14 saniye civarında ve daha geniş boyutlardaki testereler için yaklaşık 45 saniye civarındadır..
7. Hızlı Bıçak boyutu değiştirme süresi: Operatörlerin testere boyutu değişikliğinde ne kadar zorlandığını biliyoruz. Her değişiklik daha önceden belirlenmiş ve test edilmiş parametrelere bağlı kalınarak yapılsa da değişiklik sonrası test edilmesi gerekir ve gerektiği durumlarda parametrelerde değişiklik yapılıp yapılmak istenen asıl kaynağa geçilir. Bu operasyonlar adım adım ilerlediği için operatör içn ciddi anlamda zaman kaybına sebep olmaktadır. Yüksek hızlı PLC ile bu parametreleri kontrol eden yeni makinemiz ile bu değişiklikler maksimum 3 saniye sürmektedir ve operatörün kaynak için bıçak boyutunu değiştirdikten sonra test kaynağını yapmasına gerek yoktur.
8. Sayaç: PLC kontrollü Temelsan kaynak makineleri 450’den fazla sayaca sahiptir, Kısaca bahsetmek gerekirse, her kayıt alanı için bir sayaç hâlihazırda zaten mevcuttur. (400 log = 400 sayaç). Böylece hangi testere tipinden kaç adet operasyon yapıldığı takip edilebilir. Ayrıca çenelere servis yapmak için, servis süresine ulaştıktan sonra size uyarı veren bir bakım sayacı da mevcuttur. Kısaca makinede çalışan her parametre için bir sayaç vardır diyebiliriz. Bu özellikleri ile makineyi kolaylıkla uzak masaüstü ile kontrol edebilirsiniz.
9. Kolay ve operatör dostu arayüz: Makinenin arayüzü, Temelsan Mühendisleri tarafından ve 10 yıllık müşteri geri bildirimi ile tasarlanmıştır. Operatörün maksimum üç tıklama ile makineyi herhangi bir işlem için hazırlar.
10. Yüksek kaliteli ekipman: Tüm mekanik parçalar, birçok teknik hesaplamayla Temelsan mühendislik bölümü tarafından tasarlanmış ve üretilmiştir. . Ana üretim materyalleri gerekli ve yeterli olabileceği hesaplanan ve öngörülenden her zaman bir adım üst kalitesinde seçilir. Bu nedenle mekanik parçalar için 2 yıl garanti veriyoruz. Ayrıca, dünyadaki planet dişli kutusu ile ilgili en iyi özellik ve kaliteye sahip Liming firmasının ürünlerini kullanıyoruz.PLC sistemi, satış ve servis için tüm dünyada 50'den fazla noktaya sahip olan OMRON tarafından destekleniyor. EXPERT Transformator, dünyanın en iyi transformatör üreticilerinden biridir. Ek olarak, meneviş prosedürünüzü tamamen otomatik olarak kontrol eden pirometre de Alman şirketi tarafından Almanların sunmuş olduğu üst kalite ile yapıldı.

Aksesuarlar

Sıvı Soğutma Sistemi

Temelsan HBA modellerinin Soğutma Sistemi bağlantıları her şerit testere bıçağı için 20-60 saniyelik bir zaman dilimi çalıştırabilecek şekilde tasarlanmıştır. Eğer makine her dakika bir kaynak yapacak iş yükünde çalışıyorsa, Temelsan'ın soğutma sistemi büyük bir avantajdır. Daha az yeniden ayarlama ve daha az soğutma süresi sağlar. HBA modelleri, çenelerde ve Transformatörün içindeki bağlantılarını kolayca soğutabilen soğutma hattı kolayca soğutabilecek şekilde tasarlanmıştır, hâlihazırda makinelerin arka taraflarına soğutucu sıvı giriş-çıkış vanaları monte edilmiştir ve her zaman kullanıma hazırdır.

Yasal Dokümantasyonlar

  • CE Sertifikası
  • Performans seviye raporu

Teknik Dokümantasyon

  • Kullanım Kılavuzu
  • Ayrılmış Parça Görüntüleri

STANDART ÖZELLİKLER

...



OPSİYONEL ÖZELLİKLER

...



KN 54 HBC

KN 54 HBC Flaş Alın Kaynak Makinesi, Temelsan Mühendisleri tarafından şerit testere bıçağı endüstrilerinde tutarlı ve yüksek kaliteli kaynağı sağlayabilecek şekilde tasarlanmıştır.

Tüm mekanik parçalar, bir çok teknik hesaplamayla Temelsan mühendislik departmanı tarafından tasarlanmış ve imal edilmiştir. Ana üretim materyalleri gerekli ve yeterli olabileceği hesaplanan ve öngörülenden her zaman bir adım üst kalitesinde seçilir.

Makine temel konstrüksiyon ve yüksek kaliteli özel mekanik tasarıma ve ayrıca yüksek kaliteli mekanik parçalara sahiptir. Makinelerimizde kullandığımız sistemleri ve markaları aşağıda görebilirsiniz.


Metal üretim: 1040,2080, karbonize çelik, temperli çelik, amco, aluminyum.
Dişli ve servo motor sistemleri: Liming
Pnömatik sistem: Festo
Elektronik sistem: Omron
Transformatör: Expert
Hidrolik sistem: Winman
Sıcaklık ölçüm ekipmanı: Lumasense